|

Program Shahrur Ramadhan Al Mubarak Majlis Agama Islam Melaka

 

 

programshahur

 

 

Syukur hari ini dapat disampaikan 300 kit kesihatan sempena Program Syahrur Ramadan Al Mubarak Majlis Agama Islam Melaka (MAIM). Terima kasih Ketua Seksyen Pembangunan Insan MAIM, Ybhg Ustazah Arina Safurra binti Alim kerana sudi hadir bersama kami.

Risau juga nak sampaikan kit kesihatan ni...maklumlah kan hospital kan kawasan yang amat-amat sensitif pada era pra- endemik ni. Lagpiun dh 2 tahun tak dapat adakan program di hospital macam ni...rasa janggal, kekok semua ada jugak ni... Tapi yang pasti, pesakit-pesakit semuanya ceria dan bersyukur dengan sumbangan yang kami beri.

Semua ucap berbanyak terima kasih bagi sumbangan ni...dapat sumbangan wang tunai, buah kurma, tuala dan kit penjagaan diri...rezeki jangan ditolak, musuh jangan kita cari orang kata...

Terima kasih juga kepada pihak pengurusan hospital dan wad A-G...lain kali ada umur kita jumpa lagi ye...

Pin It

Hubungi Kami

Majlis Agama Islam Melaka,
Pusat Islam Melaka,
Bukit Palah, 75400,
Melaka, MALAYSIA.

G : 2.21462, 102.26442

T : +606 283 7416 / 283 2077 / 284 9809
F : +606 282 6033
E : admin[at]maim[dot]gov[dot]my

Ikuti Kami

Kemaskini Terkini

  • Pada Isnin 15 April 2024, 06:20:04.

Jumlah Pelawat

003722212

PENAFIAN : Pihak Majlis Agama Islam Melaka (MAIM) tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini serta tidak boleh ditafsirkan sebagai ejen kepada ataupun syarikat yang disyorkan oleh MAIM. 

Paparan terbaik dengan resolusi 1366 x 768 piksel dengan pelayar popular seperti Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari & Opera. 

Portal Rasmi Majlis Agama Islam Melaka

MyGov Portal

privasi

/*SENARAI PASAR MALAM DI DAERAH DUNGUN