|

Menyantuni Pesakit di Hospital Jasin

 

sumbanganhospitaljasin

Hai apa kabau semua hari ni? Insha Allah semua followers MAIM mesti sihat kan..kali ini kita santuni pesakit di Hospital Jasin ye..

150 kit kita sediakan dan sedikit duit raya juga kita sumbangkan.

Walaupun mereka berada di wad sedang sakit, dengan kehadiran kita nampak wajah mereka masih tersenyum ceria.

Bila tengok mereka...sayu dan sedih hati admin..mohon doa semua followers semoga mereka semua cepat sembuh dan sihat...boleh la nanti beraya bersama famili...admin pun benaunya tak sabau nak beraya...hihihi..

Timbalan Pengerusi kita juga hadir hari ini..terima kasih ye Ybhg Datuk Wira Md Rawi bin Mahmud...sampaikan sumbangan dan bertanya khabar...masih ada gaya seorang mantan guru ye Datuk Wira...

Juga ucapan jutaan terima kasih kepada pihak hospital yang sudi bagi kebenaran kami adakan program macam ni ye...ada jodoh ada rezeki tahun depan kita jumpa lagi ok...

Yang belum bayar zakat fitrah..jangan lupa bayau ye...

Sabda Nabi Muhammad SAW yang bermaksud "Siapa yang memberi makan orang yang berpuasa maka baginya pahala seumpamanya tanpa sedikitpun kurang pahala orang berpuasa (hadis Riwayat Ahmad, al-Tarmizi dan al-Baihaqi).

 

 

Pin It

Hubungi Kami

Majlis Agama Islam Melaka,
Pusat Islam Melaka,
Bukit Palah, 75400,
Melaka, MALAYSIA.

G : 2.21462, 102.26442

T : +606 283 7416 / 283 2077 / 284 9809
F : +606 282 6033
E : admin[at]maim[dot]gov[dot]my

Ikuti Kami

Kemaskini Terkini

  • Pada Khamis 18 April 2024, 08:56:55.

Jumlah Pelawat

003724061

PENAFIAN : Pihak Majlis Agama Islam Melaka (MAIM) tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini serta tidak boleh ditafsirkan sebagai ejen kepada ataupun syarikat yang disyorkan oleh MAIM. 

Paparan terbaik dengan resolusi 1366 x 768 piksel dengan pelayar popular seperti Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari & Opera. 

Portal Rasmi Majlis Agama Islam Melaka

MyGov Portal

privasi

/*SENARAI PASAR MALAM DI DAERAH DUNGUN