|

Iklan Jawatan Kosong Di Majlis Agama Islam Melaka

ASSALAMUALAIKUM WBT..
 
** ๐ˆ๐Š๐‹๐€๐ ๐‰๐€๐–๐€๐“๐€๐ ๐Š๐Ž๐’๐Ž๐๐† ๐ƒ๐ˆ ๐Œ๐€๐‰๐‹๐ˆ๐’ ๐€๐†๐€๐Œ๐€ ๐ˆ๐’๐‹๐€๐Œ ๐Œ๐„๐‹๐€๐Š๐€ **
 
 
Adalah dimaklumkan bahawa Majlis Agama Islam Melaka ingin mempelawa calon-calon yang berminat dan berkelayakan untuk memohon jawatan seperti berikut:
 
๐๐š๐ฆ๐š ๐‰๐š๐ฐ๐š๐ญ๐š๐ง:
 
i.   PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN (DG41) - ๐˜Š๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ต ๐˜–๐˜ง ๐˜š๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ช๐˜ค๐˜ฆ๐˜ด - (5 KEKOSONGAN)
ii.  PENOLONG PEGAWAI TADBIR (NT29) - ๐˜Š๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ต ๐˜–๐˜ง ๐˜š๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ช๐˜ค๐˜ฆ๐˜ด - (1 KEKOSONGAN)
iii. PENOLONG PEGAWAI HAL EHWAL ISLAM (S29) - ๐˜Š๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ต ๐˜–๐˜ง ๐˜š๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ช๐˜ค๐˜ฆ๐˜ด - (1 KEKOSONGAN)
iv. PENGURUS RUMAH ANAK YATIM SULTAN SALEHUDDIN ABDUL AZIZ SHAH (RAYSAS) - ๐˜Š๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ต ๐˜–๐˜ง ๐˜š๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ช๐˜ค๐˜ฆ๐˜ด - (1 KEKOSONGAN)
 
 
๐Š๐ฎ๐ฆ๐ฉ๐ฎ๐ฅ๐š๐ง ๐๐ž๐ซ๐ค๐ก๐ข๐๐ฆ๐š๐ญ๐š๐ง : ๐๐„๐๐†๐”๐‘๐”๐’๐€๐ & ๐๐‘๐Ž๐…๐„๐’๐ˆ๐Ž๐๐€๐‹ 
๐“๐š๐ซ๐š๐Ÿ ๐‰๐š๐ฐ๐š๐ญ๐š๐ง : ๐Š๐Ž๐๐“๐‘๐€๐Š
 
2. Permohonan hendaklah dibuat secara atas talian melalui Laman Web: https://spjm.maim.gov.my/
 
3. Sebarang pertanyaan boleh menghubugi Urusetia Unit Pembangunan Sumber Manusia, BPSM, MAIM di talian ๐ŸŽ๐Ÿ”๐Ÿ๐Ÿ–๐Ÿ‘๐Ÿ•๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ” ๐ฌ๐š๐ฆ๐› ๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿ–/๐Ÿ๐Ÿ”๐Ÿ—
 
๐“๐€๐‘๐ˆ๐Š๐‡ ๐“๐”๐“๐”๐ ๐๐„๐‘๐Œ๐Ž๐‡๐Ž๐๐€๐ : 30/04/2024 (SELASA)
 
Sistem ini disediakan untuk memudahkan tuan/puan membuat permohonan jawatan di MAIM. Tuan/puan juga boleh mengemaskini maklumat pada bila-bila masa dan menyemak status permohonan jawatan yang dipohon di dalam sistem ini.
 
Sekian, Terima Kasih.
 
Pin It

Hubungi Kami

Majlis Agama Islam Melaka,
Pusat Islam Melaka,
Bukit Palah, 75400,
Melaka, MALAYSIA.

G : 2.21462, 102.26442

T : +606 283 7416 / 283 2077 / 284 9809
F : +606 282 6033
E : admin[at]maim[dot]gov[dot]my

Ikuti Kami

Kemaskini Terkini

  • Pada Khamis 06 Jun 2024, 00:37:48.

Jumlah Pelawat

003753498

PENAFIAN : Pihak Majlis Agama Islam Melaka (MAIM) tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini serta tidak boleh ditafsirkan sebagai ejen kepada ataupun syarikat yang disyorkan oleh MAIM. 

Paparan terbaik dengan resolusi 1366 x 768 piksel dengan pelayar popular seperti Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari & Opera. 

Portal Rasmi Majlis Agama Islam Melaka

MyGov Portal

privasi

/*SENARAI PASAR MALAM DI DAERAH DUNGUN